Intuitieve Ontwikkeling BASIS II

Imagination is the eye Het ontwikkelen van je intuïtie is een continu bewustwordingsproces.

Na BASIS I kan je doorgaan met BASIS II. Je zet je ontdekkingsreis voort in een vergelijkbare setting. Je hebt je een aantal basisvaardigheden eigen gemaakt maar nu wordt het tijd om dieper naar binnen te gaan. Door de zeven chakra's te onderzoeken krijg je steeds meer inzicht in jezelf.  Deze chakra's geven je informatie over je binnenwereld. We gaan door met energiewerk maar je maakt nu ook kennis met (zelf-)healing en intuïtief waarnemen. Wat is op dit moment jouw belangrijkste leerthema, wat heb je nodig en hoe kan je dit aan jezelf geven?

 

Cursus BASIS II

In Basis I heb je een begin gemaakt met energiewerk, geleerd hoe belangrijk het is om een goede basis (gronding) te hebben, om je energiesysteem schoon te maken en te houden en heb je, als het goed is, meer bewustzijn gekregen over verschillende aspecten in je leven. In Basis II gaan we hiermee verder door verschillende aspecten uit te werken. Je intuïtie is de poort naar je hogere zelf en communiceert o.a. met je via je fantasie. Einstein zei niet voor niets dat verbeelding belangrijker is dan kennis! Welke 'boodschappen' pik je op? Wat betekenen deze boodschappen? Verder wordt in de lessen dieper ingegaan op het chakra systeem en hoe die van invloed is op jouw leven. Elk chakra heeft een specifiek aandachtsgebied en het samenwerkende systeem zegt veel over je binnenwereld, d.w.z. je overtuigingen, je gedragspatronen en hoe jij de wereld ervaart. Pas wanneer je je eigen patronen leert herkennen kun je, waar mogelijk, veranderingen aanbrengen. Er wordt enige aandacht besteed aan intuïtief waarnemen en healing. Waar ligt jouw interesse en welke kwaliteiten hierin heb je?

Thema's die behandeld worden zijn o.a.:

  • Gronding en 1e chakra
  • Transformatiefase en jouw groeiproces
  • Supreme Being energie en release technieken
  • Emoties en gevoelens (2e chakra) en weerstand
  • 3e chakra en perfectie
  • 4e chakra, hartenwensen en compassie
  • 5e chakra en jezelf tot expressie brengen
  • Healingenergie, hand chakra's
  • Intuïtief waarnemen (6e chakra)
  • Autonomie en identiteit (7e chakra)

De gebruikte methoden zijn vergelijkbaar met Basis I. Visualisaties, individuele/gezamenlijke doe - en ervaringsoefeningen, energiewerk en zelfonderzoek. Je begint met een leervraag om richting te geven aan je ontwikkelingsproces. Het is een volgende stap in je bewustzijnsproces!

Vervolgmogelijkheden

Na Basis II kun je het intuïtieve ontwikkelingstraject voorzetten met het Persoonlijk Groei Jaar. Wil je de healing of reading kant op dan kan je in het voorjaar beginnen met de Toegepaste Healing Training. Voor deelnemen aan de Reading opleiding kan een toelatingsgesprek nodig zijn. Beide opleidingen hebben introductieavonden. 

Diverse informatie

Toelatingsvoorwaarden: min. Basis I of een vergelijkbare cursus bij een door ons erkend instituut.

De cursusgroep bestaat uit max. 12 deelnemers en de lessen worden gegeven door Nancy Linscheer en Julien Boekhoudt. Zie voor informatie over ons de homepage - docenten en partners.

Deze cursus wordt 3 keer per jaar gegeven (januari/mei/september). Wederom 8 lessen verdeeld over een startdag en 6 avonden of een intensive van 4 dagen. Meestal in onze opleidingsstudio.

Meer weten over deze cursus? Download de brochure rechtsboven op deze pagina of neem contact op >>> contactpagina Vragen zijn altijd welkom!
Je kunt ook aanmelden met onderstaand inschrijvingsformulier. 

Inschrijvingsformulier
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

Deze website maakt gebruik van cookies
om data verkeer te analyseren en u een optimaal werkende website aan te bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website: