Intuitieve Ontwikkeling BASIS I

knowing yourself Leer hoe je je intuïtie in je dagelijkse leven kunt gebruiken

Wat is intuïtie en intuïtieve ontwikkeling? Je intuïtie is je vermogen om in contact te zijn met jouw waarheid en innerlijke wijsheid. Het ontwikkelen van je intuïtie is om die reden een bewustwordingsproces.

Het gaat erom om je bewust te worden van wat je voelt of denkt, welke invloed jouw omgeving op jou heeft en hoe jij daar dan weer op reageert. Je leert jezelf steeds beter kennen en begrijpen. Het wordt steeds helderder wat wel of niet bij je past, waar je grenzen liggen en hoe je je kunt beschermen.

Alles is energie. Elk levend wezen bestaat uit energie en niets gaat ooit verloren. Je lichaam,  je ervaringen en je gedachten, alles wordt in je energielichaam (chakra's en auralagen) opgeslagen. Door te leren met je eigen energie in contact te komen en hiermee te leren werken bevorder je je bewustwordingsproces.

In ons complexe bestaan met zoveel mogelijkheden, informatie en keuzes kan je intuïtie je de goede weg wijzen. Hierdoor bespaar je jezelf tijd en energie. We krijgen wel eens signalen maar de vraag is of je er op dat moment naar luistert. En hoe vaak heb jij al niet achteraf gedacht: "Ik wist het eigenlijk wel!"

Cursus BASIS I

In deze cursus is de eerste stap je te realiseren hoe jouw intuïtie zich aan jou openbaart, de tweede is je vertrouwen erin opbouwen. Door te leren ontspannen, in contact te zijn met jouw eigen energieveld komt je steeds meer bij jezelf. Bij Resonance is intuïtieve ontwikkeling vooral praktisch gericht. Je krijgt huiswerk mee om te kunnen "oefenen" en handvatten aangereikt om je intuïtie daadwerkelijk in te zetten in je dagelijkse leven.

De volgende thema's komen o.a. aan de orde:

  • Praktische intuïtie oefeningen, visualisaties en ontspanningsoefeningen
  • Energiewerk: ontspanning, gronden (aarden), energiestromen, energie leren scheiden en loslaten
  • In- en externe signalen leren herkennen en interpreteren
  • Inzicht krijgen in de diverse (in- en externe) invloedsfactoren en belemmerende overtuigingen en hoe deze los te laten
  • Mannelijke en vrouwelijke energie; Supreme Being energie
  • Aspecten van je wezen (Je Hogere Zelf)

Doen, voelen en ervaren!

Je intuïtie ontwikkelen doe je vooral door te doen, te voelen en te ervaren. Je kunt het vergelijken met leren fietsen, dat leer je ook alleen maar door het te doen. Je krijgt speelse methodes aangereikt die je in je dagelijkse leven kunt uitproberen. Door middel van visualisaties leer je in contact te komen met je intuïtie en wat die je te vertellen heeft. Leren ontspannen en goed gronden (d.w.z. met beide benen op de grond!) is hierbij van groot belang. Je leert invoelen en aanvoelen. Tijdens dit proces kom je steeds meer over jezelf te weten.
De basiscursus is uiteraard slechts een begin. Het is de eerste stap in een persoonlijk groeiproces dat onomkeerbaar is en waar je de rest van je leven plezier van zult hebben.

Persoonlijke reading

Op het pad van bewustwording heeft iedereen een ander startpunt en andere leerthema’s. Iedere cursist krijgt voorafgaand aan de cursus een persoonlijke reading door een docent. Hiervoor wordt apart een afspraak gemaakt. Deze reading is bedoeld om inzicht te krijgen in waar jij nu bent in je leven en wat jij te leren hebt. Het geeft verdieping aan de cursus als jij weet wat jouw aandachtspunten zijn. Wil je weten wat een reading is? >>> Wat is een reading 

Diverse informatie

De cursusgroep bestaat uit max. 12 deelnemers en de lessen worden gegeven door Nancy Linscheer en Julien Boekhoudt. Zie voor informatie over ons de homepage - docenten en partners.

Deze cursus wordt ca. 6 keer per jaar gegeven in onze eigen opleidingsstudio of in Centrum de Roos te Amsterdam. >>> Agenda - data

Na BASIS I kun je doorgaan met BASIS II. Na de basiscursussen zijn er diverse mogelijkheden, t.w. het Groei Jaar Intuïtieve ontwikkeling, de Healing Training of de Readingopleiding.

Introductieavonden

Regelmatig worden er introductieavonden georganiseerd in Centrum De Roos. >>> Zie agenda voor data. 
Meer weten over de cursus? Download de brochure rechtsboven op deze pagina of neem contact op. >>> contactpagina. Vragen zijn altijd welkom!
Je kunt ook aanmelden met onderstaand inschrijvingsformulier. Rechts in het menu vind je nogmaals alle data in de agenda.

Inschrijvingsformulier
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

Deze website maakt gebruik van cookies
om data verkeer te analyseren en u een optimaal werkende website aan te bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website: