Intuitieve Ontwikkeling, basis training

knowing yourself Praktisch gerichte basis training intuïtieve ontwikkeling. Bewust worden van je intuïtie en leren gebruiken in de praktijk. Leer hoe je je intuïtie in je dagelijkse leven kunt gebruiken.

Wat is intuïtie en intuïtieve ontwikkeling? Je intuïtie is je vermogen om in contact te zijn met jouw waarheid en innerlijke wijsheid. Het ontwikkelen van je intuïtie is om die reden een bewustwordingsproces.

Het gaat erom om je bewust te worden van wat je voelt of denkt, welke invloed jouw omgeving op jou heeft en hoe jij daar dan weer op reageert. Je leert jezelf steeds beter kennen en begrijpen. Het wordt steeds helderder wat wel of niet bij je past, waar je grenzen liggen en hoe je je kunt beschermen.

Alles is energie. Elk levend wezen bestaat uit energie en niets gaat ooit verloren. Je lichaam,  je ervaringen en je gedachten, alles wordt in je energielichaam (chakra's en auralagen) opgeslagen. Door te leren met je eigen energie in contact te komen en hiermee te leren werken bevorder je je bewustwordingsproces.

In ons complexe bestaan met zoveel mogelijkheden, informatie en keuzes kan je intuïtie je de goede weg wijzen. Hierdoor bespaar je jezelf tijd en energie. We krijgen wel eens signalen maar de vraag is of je er op dat moment naar luistert. En hoe vaak heb jij al niet achteraf gedacht: "Ik wist het eigenlijk wel!"

Basiscursus

In deze opleiding is de eerste stap je te realiseren hoe jouw intuïtie zich aan jou openbaart, de tweede is je vertrouwen erin opbouwen. Door te leren ontspannen, in contact te zijn met jouw eigen energieveld komt je steeds meer bij jezelf. Bij Resonance is intuïtieve ontwikkeling vooral praktisch gericht. Je krijgt huiswerk mee om te kunnen "oefenen" en handvatten aangereikt om je intuïtie daadwerkelijk in te zetten in je dagelijkse leven.

De volgende thema's komen o.a. aan de orde:

  • Praktische intuïtie oefeningen, visualisaties en ontspanningsoefeningen
  • Energiewerk: ontspanning, gronden (aarden), energiestromen, energie leren scheiden en loslaten
  • In- en externe signalen leren herkennen en interpreteren
  • Inzicht krijgen in de diverse (in- en externe) invloedsfactoren en belemmerende overtuigingen en hoe deze los te laten
  • Kennismaking met de 7 hoofdchakra's
  • Relaties - energetische verbindingen
  • Mannelijke en vrouwelijke energie; Supreme Being energie
  • Aspecten van je wezen (Je Hogere Zelf)

Doen, voelen en ervaren!

Je intuïtie ontwikkelen doe je vooral door te doen, te voelen en te ervaren. Je kunt het vergelijken met leren fietsen, dat leer je ook alleen maar door het te doen. Je krijgt speelse methodes aangereikt die je in je dagelijkse leven kunt uitproberen. Door middel van visualisaties leer je in contact te komen met je intuïtie en wat die je te vertellen heeft. Leren ontspannen en goed gronden (d.w.z. met beide benen op de grond!) is hierbij van groot belang. Je leert invoelen en aanvoelen. Tijdens dit proces kom je steeds meer over jezelf te weten.
Deze basis is uiteraard slechts een begin. Het is de eerste stap in een persoonlijk groeiproces dat onomkeerbaar is en waar je de rest van je leven plezier van zult hebben.

Persoonlijke reading

Op het pad van bewustwording heeft iedereen een ander startpunt en andere leerthema’s. Iedere cursist krijgt voorafgaand aan de opleiding een persoonlijke reading door een docent. Hiervoor wordt apart een afspraak gemaakt. Deze reading is bedoeld om inzicht te krijgen in waar jij nu bent in je leven en wat jij te leren hebt. Het geeft verdieping aan de opleiding als jij weet wat jouw aandachtspunten zijn. Wil je weten wat een reading is? >>> Wat is een reading 

Tarieven en diverse informatie

De basiscursus kost (vanaf 1 januari 2021) € 495 incl. lesmateriaal en een persoonlijke reading sessie. Het bedrag mag in 3 termijnen van € 165 betaald worden.

De lessen worden gegeven door Nancy Linscheer en gastdocenten. Zie voor informatie over ons de homepage - docenten en partners. Je persoonlijke studiebelasting hangt af van hoeveel tijd je er in wilt stoppen maar aangeraden wordt om er per week ca. 2 uur mee bezig te zijn. We bieden zowel offline als online lesmateriaal aan.

Deze opleiding wordt ca. 6 keer per jaar gegeven te Amsterdam. >>> Agenda - data

Na de Basiscusrus kun je doorgaan met een Persoonlijk Groei Traject, en afhankelijk van het aantal modules duurt dit traject 6 tot 12 maanden. Vervolgens kun je, wanneer daar je belangstelling naar uitgaat, doorgaan met de Healingopleiding of de Readingopleiding. Afgestudeerde readers mogen deelnemen aan de Opleiding Intuïtief coachen.

Meer weten over onze opleidingen? Neem contact op. >>> contactpagina. Vragen zijn altijd welkom!
Je kunt ook direct aanmelden met het inschrijvingsformulier.

Inschrijvingsformulier
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.