Intuïtieve Ontwikkeling Persoonlijk Groei Traject

Truth is not

Persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling is een continu bewustwordingsproces, maar hóe waardevol!

In het Persoonlijk Groei traject wordt je bewustwordingsproces geïntensiveerd. Door een gevarieerd programma aan te bieden word je gestimuleerd om je verder te "ont'-wikkelen, jezelf beter te doorgronden, eventuele blokkades los te laten en het geleerde blijvend te integreren. Het is een persoonlijk traject waarin je je eigen leerthema's kunt uitwerken samen met de docenten en mede-cursisten. We doen veel energiewerk en onderzoeken de chakra's op basis van chakrapsychologie.

Iedereen ontwikkelt zich in een ander tempo. Soms heb je meer tijd nodig en in verschillende levensfases zijn andere thema's aan de orde. Resonance speelt daar op in door drie verschillende groei trajecten aan te bieden die zowel qua variatie als flexibiliteit zodanig kunnen worden toegepast zodat je precies datgene leert wat nú aansluit op jouw behoefte.  De juiste dosis op het juiste moment helpt je om het geleerde blijvend te integreren.Starten met een groei traject kan ook op elk moment zodat je niet hoeft te wachten.

De groei trajecten sluiten qua thema's aan op de basiscursus en elk thema bestaat uit 2 lesdagdelen. De lessen worden aangevuld met online lesmateriaal. Een suggestie is om te beginnen met een persoonlijk profiel zodat helder wordt wat nú jouw belangrijkste leerthema is en waar je aan te werken hebt. Er wordt van je verwacht dat je naast de lesdagdelen ook enige tijd besteedt aan zelfstudie zodat de lessen zoveel mogelijk gebruikt kunnen worden voor het beoefenen, onderzoeken, ervaren en integreren. 

Je kunt kiezen uit een traject van 5 of 10 (alle) thema's, te starten in februari of september, aansluitend op de basiscursus. Of als er voldoende plaats is eerder in overleg.

Dit zijn de thema's die aan de orde komen:

Februari t/m juni (5 maanden - 1 thema per maand)
- gronden + mannelijke/vrouwelijke energie
- 2e chakra (je gevoelswereld)
- 4e chakra (hartchakra)
- 6e chakra (wereldbeeld en intuïtieve vermogens)
- Innerlijk kind
 
September t/m januari (5 maanden - 1 thema per maand)

- 1e chakra (je basis of fundament)
- 3e chakra (je krachtbron)
- 5e chakra (communicatie en expressie)
- (zelf-) healing
- 7e chakra (verbinding met zelf en universele weten)

Doe je het gehele traject dan krijg je een certificaat na het schrijven van een reflectieverslag.

Aanvullende informatie
Toelatingsvoorwaarde: Basiscursus intuitieve ontwikkeling. Houd eventueel ook rekening met de startdata van de Healing opleiding (maart) of Reading opleiding (september). Overigens is enige overlap mogelijk. 

De lessen vinden plaats in onze studio in de Davisstraat in Amsterdam.

Wil je even overleggen? Neem contact op >>> Contactpagina 

 

Inschrijvingsformulier
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.