Intuïtieve Ontwikkeling Persoonlijk Groei Traject

Truth is not

Persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling is een continu bewustwordingsproces, maar hóe waardevol!

In het Persoonlijk Groei traject wordt je bewustwordingsproces geïntensiveerd. Door een gevarieerd programma aan te bieden word je gestimuleerd om je verder te "ont'-wikkelen, jezelf beter te doorgronden, eventuele blokkades los te laten en het geleerde blijvend te integreren. Het is een persoonlijk traject waarin je je eigen leerthema's kunt uitwerken samen met de docenten en mede-cursisten. We doen veel energiewerk en onderzoeken de chakra's op basis van chakrapsychologie.

Iedereen ontwikkelt zich in een ander tempo. Soms heb je meer tijd nodig en in verschillende levensfases zijn andere thema's aan de orde. Resonance speelt daar op in door drie verschillende groei trajecten aan te bieden die zowel qua variatie als flexibiliteit zodanig kunnen worden toegepast zodat je precies datgene leert wat nú aansluit op jouw behoefte.  De juiste dosis op het juiste moment helpt je om het geleerde blijvend te integreren.Starten met een groei traject kan ook op elk moment zodat je niet hoeft te wachten.

De groei trajecten sluiten qua thema's aan op de basiscursus en elk thema bestaat uit 2 lesdagdelen. De lessen worden aangevuld met online lesmateriaal. Je begint elk traject met een persoonlijk profiel zodat helder wordt wat nú jouw belangrijkste leerthema is en waar je aan te werken hebt. Er wordt van je verwacht dat je naast de lesdagdelen ook enige tijd besteedt aan zelfstudie zodat de lessen zoveel mogelijk gebruikt kunnen worden voor het beoefenen, onderzoeken, ervaren en integreren. 

BASIS traject - 5 thema's - 10 dagdelen - € 425
Met deze lessen leer je je basis te verstevigen en je beter te verbinden met jezelf en je omgeving. De onderste 3 chakra's zijn van grote invloed op hoe jij in het leven staat en bepalen in grote mate je (vaak onbewuste) gedrag en patronen.
Thema's: 
- gronden + mannelijke/vrouwelijke energie
- 1e chakra (je basis of fundament)
- 2e chakra (je gevoelswereld)
- 3e chakra (je krachtbron)
- 4e chakra (hartchakra)

CHAKRA traject - 7 thema's - 14 dagdelen - €595
In dit traject gaan we dieper in op de veelzijdigheid van de 7 hoofd chakra's. Hoe beïnvloeden deze chakra's jouw leven? De onderste chakra's bepalen hoe sterk je in je schoenen staat, de bovenste chakra's bepalen in zekere zin de persoon die je bent en je intuïtieve vermogens en of (en hóe) je deze naar buiten brengt. Chakra psychologie is zeer uitgebreid en door bewustwordings oefeningen kom je steeds dichter bij de kern (het hart) van wie jij bent. En we houden het ook graag praktisch, door de oefeningen toe te passen leer je om ballast los te laten en meer naar je eigen waarheid te leven.
Thema's: 
- 1e chakra (basis of fundament)
- 2e chakra (gevoelswereld)
- 3e chakra (krachtbron)
- 4e chakra (hartchakra)
- 5e chakra (communicatie en expressie)
- 6e chakra (intuïtief waarnemen)
- 7e chakra (verbinding met zelf en universele weten)

BOOM traject - 10 thema's - 20 dagdelen - €925
Het meest uitgebreide traject waarin je, om een boom als metafoor te gebruiken, van wortels tot kruin onderzoeken hoe je in het leven staat. Dit traject bestaat uit Chakra traject aangevuld met Healing, Innerlijk kind en Gronden+mannelijk/vrouwelijk energie. Je krijgt een reading/coaching sessie en het gehele traject wordt afgerond met een certificaat.
Thema's: 
- gronden + mannelijke/vrouwelijke energie
- 1e chakra (je basis of fundament)
- 2e chakra (je gevoelswereld)
- 3e chakra (je krachtbron)
- 4e chakra (hartchakra)
- 5e chakra (communicatie en expressie)
- 6e chakra (wereldbeeld en intuïtieve vermogens)
- 7e chakra (verbinding met zelf en universele weten)
- Innerlijk kind
- (zelf-) healing 
- reading/coaching sessie
- reflectieverslag
- certificaat

Toelatingsvoorwaarde: Basiscursus intuitieve ontwikkeling. Het is mogelijk om het Basis of Chakra traject aan te vullen met losse thema's (€ 90 per thema). Dit in overleg. 

Het thema Systemisch werk is vanwege corona maatregelen voorlopig on hold maar wanneer mogelijk wordt het weer aangeboden. Tevens zijn we genoodzaakt om het aantal deelnemers te beperken max. 8 personen tot de maatregelen weer versoepeld worden. 

Wil je weten of deze cursus wat voor jou is? Neem contact op >>> Contactpagina 

Of schrijf je in:

Inschrijvingsformulier
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.