Intuïtieve Ontwikkeling Persoonlijk Groei Traject

Truth is not

Persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling is een continu bewustwordingsproces, maar hóe waardevol!

In het Persoonlijk Groei traject wordt je bewustwordingsproces geïntensiveerd. Door een gevarieerd programma aan te bieden word je gestimuleerd om je verder te "ont'-wikkelen, jezelf beter te doorgronden, eventuele blokkades los te laten en het geleerde blijvend te integreren. Het is een persoonlijk traject waarin je je eigen leerthema's kunt uitwerken samen met de docenten en mede-cursisten. We doen veel energiewerk en onderzoeken de chakra's op basis van chakrapsychologie.

Iedereen ontwikkelt zich in een ander tempo. Soms heb je meer tijd nodig en in verschillende levensfases zijn andere thema's aan de orde. Resonance speelt daar op in door drie verschillende groei trajecten aan te bieden die zowel qua variatie als flexibiliteit zodanig kunnen worden toegepast zodat je precies datgene leert wat nú aansluit op jouw behoefte.  De juiste dosis op het juiste moment helpt je om het geleerde blijvend te integreren.Starten met een groei traject kan ook op elk moment zodat je niet hoeft te wachten.

De groei trajecten sluiten qua thema's aan op de basiscursus en elk thema bestaat uit 2 lesdagdelen. De lessen worden aangevuld met online lesmateriaal. Een suggestie is om te beginnen met een persoonlijk profiel zodat helder wordt wat nú jouw belangrijkste leerthema is en waar je aan te werken hebt. Er wordt van je verwacht dat je naast de lesdagdelen ook enige tijd besteedt aan zelfstudie zodat de lessen zoveel mogelijk gebruikt kunnen worden voor het beoefenen, onderzoeken, ervaren en integreren. 

EMBODIMENT traject - 5 thema's - 10 dagdelen - € 425
Energiewerk en lichaamsbewustzijn worden hier ingezet als leidraad van je leven. Met deze lessen leer je je basis te verstevigen en je beter te verbinden met jezelf en je omgeving. De onderste 3 chakra's zijn van grote invloed op hoe jij in het leven staat en bepalen in grote mate je (vaak onbewuste) gedrag en patronen. Doel is dan ook minder in je hoofd en méér in je gevoel te kunnen komen.
Thema's: 
- gronden + mannelijke/vrouwelijke energie (*)
- 1e chakra (je basis of fundament)
- 2e chakra (je gevoelswereld)
- 3e chakra (je krachtbron)
- 4e chakra (hartchakra)
(*) dit thema mag evt. met een ander thema ingeruild worden

CHAKRA traject - 7 thema's - 14 dagdelen - €595
In dit traject gaan we dieper in op de veelzijdigheid van de 7 hoofd chakra's. Hoe beïnvloeden deze chakra's jouw leven? De onderste chakra's bepalen hoe sterk je in je schoenen staat, de bovenste chakra's bepalen in zekere zin de persoon die je bent en je intuïtieve vermogens en of (en hóe) je deze naar buiten brengt. Chakra psychologie is zeer uitgebreid en door bewustwordings oefeningen kom je steeds dichter bij de kern (het hart) van wie jij bent. En we houden het ook graag praktisch, door de oefeningen toe te passen leer je om ballast los te laten en meer naar je eigen waarheid te leven.
Thema's: 
- 1e chakra (basis of fundament)
- 2e chakra (gevoelswereld)
- 3e chakra (krachtbron)
- 4e chakra (hartchakra)
- 5e chakra (communicatie en expressie)
- 6e chakra (intuïtief waarnemen)
- 7e chakra (verbinding met zelf en universele weten)

EXTENSIVE traject - 10 thema's - 20 dagdelen - €925
Het meest uitgebreide traject waarin de thema's van bovengenoemde trajecten worden uitgebreid met Healing en Innerlijk kind lessen. Wil je na dit traject een certificaat dan rond je het af met een reflectieverslag.
Thema's: 
- gronden + mannelijke/vrouwelijke energie
- 1e chakra (je basis of fundament)
- 2e chakra (je gevoelswereld)
- 3e chakra (je krachtbron)
- 4e chakra (hartchakra)
- 5e chakra (communicatie en expressie)
- 6e chakra (wereldbeeld en intuïtieve vermogens)
- 7e chakra (verbinding met zelf en universele weten)
- Innerlijk kind
- (zelf-) healing 
- reflectieverslag
- certificaat

Aanvullende informatie
Toelatingsvoorwaarde: Basiscursus intuitieve ontwikkeling. Het is mogelijk om het Embodiment of Chakra traject aan te vullen met losse thema's (€ 90 per thema). Dit in overleg. 
Na aanmelding krijg je een overzicht van de data/lessen waar je je voor op kunt geven en waar nog plaats is. Kijk ook alvast even in de agenda voor data. Je kunt zelf bepalen hoe lang je over een traject wilt doen. Houd eventueel ook rekening met de startdata van de Healing opleiding (februari) of Reading opleiding (september). Overigens is enige overlap mogelijk. 

De lessen over chakra's 1 t/m 4 worden 2x per jaar gegeven. De andere thema's 1x per jaar tenzij er zoveel deelnemers zijn dat extra lessen gepland moeten worden.

De lessen vinden plaats in onze studio in de Davisstraat in Amsterdam.

Wil je even overleggen? Neem contact op >>> Contactpagina 

Of schrijf je in:

Inschrijvingsformulier
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.