Intuïtieve Ontwikkeling Persoonlijk Groei Traject

Truth is not

Persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling is een continu bewustwordingsproces, maar hóe waardevol!

In het Persoonlijk Groei traject wordt je bewustwordingsproces geïntensiveerd. Door een gevarieerd programma aan te bieden word je gestimuleerd om je verder te "ont'-wikkelen, jezelf beter te doorgronden, eventuele blokkades los te laten en het geleerde blijvend te integreren. Het is een persoonlijk traject waarin je je eigen leerthema's gaat uitwerken samen met de docenten en mede-cursisten.

Iedereen ontwikkelt zich in een ander tempo. Soms heb je meer tijd nodig en in verschillende levensfases zijn andere thema's aan de orde. Resonance wil daar beter op inspelen door een Groei Traject aan te bieden dat zowel gevarieerd is als flexibel kan worden toegepast zodat je precies datgene leert wat nú aansluit op jouw behoefte en gedurende een periode die jou past. De juiste dosis op het juiste moment helpt je om het geleerde blijvend te integreren. 

Op basis van de diverse thema's die we aanbieden en afhankelijk van jouw behoefte en mogelijkheden maken we een persoonlijk plan dat aansluit op waar jij nu bent qua ontwikkeling. Er zijn 3 opties: een traject van 8, 16 of 24 dagdelen die je naar keuze kunt invullen met voor jou interessante thema's. Doe je alle thema's in 24 dagdelen dan spreken we van een Groei Jaar en deze wordt afgesloten met een certificaat. Behalve bij het korte traject (8 dagdelen) krijg je ook een reading/coaching sessie of een healing en bij alle trajecten kun je gebruik maken de door ons aangeboden studiemateriaal en online oefeningen en visualisaties.  

Aan het begin van het traject bepaal je aan de hand van een groeiprofiel waar je kwaliteiten, talenten, valkuilen en aandachtspunten liggen. Gedurende 10 maanden komen alle thema's aan de orde, sommige onderwerpen zelfs twee keer.

Overzicht van de thema's

 • De zeven hoofd chakra's (chakra psychologie)
 • Mannelijke en vrouwelijke energie
 • Innerlijk kind
 • Gronden
 • (Zelf-) Healing
 • Leren creëren
 • Intuïtief waarnemen
 • Systemische oefeningen (alleen bij het gehele jaar)

Deze thema's worden aangevuld met het leren van de volgende technieken:

 • Energiewerk
 • Releasetechnieken
 • Visualisaties,voice dialogue, inquiries
 • Oefeningen systemisch werk

Na een traject kun je in overleg doorgaan met de Reading opleiding of Healing opleiding. 

Diverse informatie

Lessen op zaterdag van 10 tot 17 uur; doordeweekse avond van 19 tot 22 uur. De studiebelasting naast de cursus is afhankelijk van hoeveel tijd je er in wilt stoppen maar aangeraden wordt om er per week ca. 2 uur mee bezig te zijn. We maken gebruik van zowel offline als online lesmateriaal.
Locatie: opleidingsstudio van Resonance.

De cursusgroep bestaat uit max. 12 deelnemers en de lessen worden gegeven door Nancy Linscheer aangevuld met gastdocenten. Er kan per thema worden begonnen met het traject. In de agenda staan alle data.

Toelatingsvoorwaarde: Basiscursus intuitieve ontwikkeling. We maken aan het begin een plan van aanpak.  
Wil je weten of deze cursus wat voor jou is? Neem contact op >>> Contactpagina 

Je kunt ook aanmelden met onderstaand inschrijvingsformulier.

Inschrijvingsformulier
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.