Intuitieve Ontwikkeling Individueel

Intuition is inner

De cursus Intuïtieve Ontwikkeling BASIS I, zoals beschreven in het menu bij Trainingen, kan ook op individuele basis gevolgd worden. De basisvaardigheden van de cursus worden behandeld alleen is er nu meer ruimte om persoonlijke kwesties uit te werken. De cursus op individuele basis heeft dan ook meer een persoonlijke coachings karakter. Oefeningen die in de cursus in groepsverband worden gedaan worden nu vervangen door individuele intuïtieve oefeningen en energiewerk.

Waarom individueel?

Het kan zijn dat je het idee hebt dat er meer speelt dan in groepsverband uitgewerkt of aangepakt kan worden. Het kan zijn dat je je in een groep minder op je gemak voelt of dat er bepaalde kwesties spelen die je liever persoonlijk wilt uitwerken. Het kan ook een hele praktische reden zijn, bijv. dat de data steeds niet goed uitkomen. In een individueel traject kunnen we de data bepalen zodat het jou beter past.


Er zijn vele redenen om het pad van intuïtieve ontwikkeling in eerste instantie individueel te volgen. Vanzelfsprekend hangt hier wel een ander prijskaartje aan en is het vergelijkbaar met Coaching. Wil je na het individuele traject doorgaan met intuïtieve ontwikkeling dan wordt er ten zeerste aangeraden om in groepsverband verder te gaan. Om je bewustwording verder te verhogen is het namelijk van belang om je interactie met andere mensen te onderzoeken. De volgende stap zou dan zijn om de cursus BASIS II te doen. 
Wil je meer informatie hebben over het overzicht van cursussen intuïtieve ontwikkeling kijk dan in het menu Trainingen.

Het traject

Dit individuele traject bestaat in principe uit 8 lessen van ca. 1,5 uur. De eerste les krijg je een reading, zoals ook bij de cursus gebruikelijk is. Deze reading is bedoeld om te kijken wat er nu speelt in je leven, wat je te leren hebt en wat specifiek aandacht nodig heeft.

Onderwerpen/thema’s

  • Praktische intuïtie oefeningen, visualisaties en ontspanningsoefeningen
  • Energiewerk: ontspanning, gronden (aarden), energiestromen
  • In- en externe signalen leren herkennen en interpreteren
  • Inzicht krijgen in de diverse (in- en externe) invloedsfactoren en belemmerende overtuigingen
  • Release techniek
  • Mannelijke en vrouwelijke energie
  • Aspecten van je wezen (Je Hogere Zelf)
  • Persoonlijke aspecten (Integratie)

Wil je weten of dit individuele traject meer voor jou geschikt is? Neem dan contact op.

>>>Contactpagina