Lucy Schaaphok van Life Creations is authentiek, accepterend, liefdevol en creatief. Ze slaat vaak de spijker op z’n kop, is praktisch ingesteld en plaatst zich naast je in je ontwikkelingsproces. Ze oordeelt zo min mogelijk en accepteert wie je bent. Humor en om jezelf lachen is voor haar een behulpzame manier om te relativeren.  

Potentieel en dromen
Lucy gaat uit van het potentieel dat iedereen heeft. Vaak zitten we onszelf in de weg en zien niet welke bijzondere, authentieke en krachtige mensen we werkelijk zijn. Zij ziet dit potentieel in je en maakt dit in je wakker. Door je andere gezichtspunten te laten zien stimuleert zij je om uit je “comfortzone” te stappen, want dat is volgens haar de weg naar groei – je angsten in de ogen te kijken. Ze helpt je om weer in je dromen te geloven en ze te realiseren. “Zo mooi om te zien als mensen er weer voor gaan en groeien in hun zelfvertrouwen”. lucy1

Lucy is beeldend kunstenares en heeft diverse opleidingen gevolgd. De ervaringen die ze hierin heeft opgedaan combineert ze in de persoonlijke sessies, schilderworkshops en bewustwordingsworkshops.

www.life-creations.nl


Samenwerkende partners in reading en healing:

Praktijk voor Integratieve Psychotherapie: www.espacio.nl

Praktijk voor Acupunctuur en energetische therapieën: www.chi-time.nl

Yoga, Ayurveda en Aurareading De Wilde Roos: www.wilderoos.nl

Coaching, Reading en Healing Trainingsbureau Bezield Coachen: www.bezieldcoachen.nl

Opleidingscentrum voor Reading en Healing De Rivier: www.derivier.nl