Gratis reading door studenten


Om goed te leren readen is het belangrijk dat onze studenten regelmatig kunnen oefenen. In de praktijklessen worden mensen van buiten de opleiding uitgenodigd voor een reading. Je krijgt een reading door 2 of 3 studenten die ieder een deel van de reading doen, onder supervisie van een docent. De meeste readings vinden plaats in de opleidingsstudio van Resonance, tenzij anders vermeld. 

Vanwege de enorme belangstelling zal vanaf 1 januari 2018 alléén de eerste reading gratis zijn. Vind je het interessant om nog een keertje te komen (minimaal 6 maanden interval) dan wordt er € 22,50 in rekening gebracht. 

Voorwaarden:

 • De eerste reading is gratis maar niet vrijblijvend. De studenten rekenen op je komst, anders komen zij voor niets. Het is mogelijk om tot 48 uur van tevoren te annuleren, daarna worden er €40 annuleringskosten in rekening gebracht tenzij je zelf voor een vervanger zorgt.
 • Je bent 18 jaar of ouder en je bent fysiek en psychisch in staat om een reading te ontvangen. Bij gebruik van middelen die de psyche beïnvloeden (bv. anti-psychotica, zware anti-depressiva, drugs) wordt een reading afgeraden.
 • Resonance houdt zich het recht voor om readees te weigeren om persoonlijke dan wel om reading-technische redenen.
 • Mocht je een van de studenten kennen, vermeld dit bij je aanmelding. Je krijgt geen reading van iemand die je kent.
 • In verband met roosterwijzigingen/ziekte van studenten kan het voorkomen dat een reading niet door gaat, je wordt hier uiteraard zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.

Locaties Amsterdam:
-
Studio Resonance - Davisstraat 131 (De Baarsjes)
- Centrum De Roos - PC Hooftstraat 183 (OZ)

Dagen/Tijden:
Afwisselend op zondag - woensdag - donderdag - vrijdag
Ochtend: 10.30 - 12 uur
Middag:   14.30 - 16 uur
Avond:    19.30 -  21 uur

Aanmelden:

 • Onder Aanmelden vind je een lijst met data. In het groen staat hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Klik hierop en meld je aan. 
 • Na je aanmelding ontvang je automatisch een bevestiging. LET OP! Kijk eventueel in je spambox als je niets ontvangen hebt of neem contact met ons op. Zet je aanmelding ook in je agenda!
 • Ben je eerder geweest dan krijg je van ons een betalingsverzoek. Pas na ontvangst door ons is je aanmelding definitief.
 • Wil je graag met zijn tweeën komen dan moet ieder zich apart (één formulier per persoon) aanmelden. Wacht hier niet te lang mee want het is al snel vol. Geef ook aan dat je met zijn tweeën wilt komen.
 • Soms zijn er afmeldingen. Wil je op een reservelijst komen om eerder te kunnen komen, vermeld dit bij je aanmelding.
 • Een week voor de afspraak krijg je van ons nog een reminder toegemaild.

Mocht je nog vragen hebben hierover, neem gerust contact op. Aanmelden is echter alleen mogelijk via het aanmeldingsformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies
om data verkeer te analyseren en u een optimaal werkende website aan te bieden.

Ja, ik wil een goed werkende website: