Aanmelding Reading Opleiding

Twee keer per week worden er door de studenten van de Reading Opleiding readings gegeven aan mensen van buiten de opleiding. Een reading wordt gegeven door 1 tot 3 studenten onder supervisie van een docent. De reading vindt plaats op afspraak en duurt ca. 1,5 uur. 

Locatie Studio Resonance: DAVISSTRAAT 131 AMSTERDAM (De Baarsjes)

Heb je belangstelling dan zijn dit de voorwaarden:

  • Een reading is gratis maar niet vrijblijvend. Het is mogelijk om tot 48 uur van tevoren te annuleren, daarna worden er €40 annuleringskosten in rekening gebracht tenzij je zelf voor een vervanger zorgt.
  • Er wordt van je verwacht dat je fysiek en psychisch in staat bent om een reading te ontvangen. Bij gebruik van middelen die de psyche beïnvloeden (bv. anti-psychotica, zware anti-depressiva, drugs) wordt een reading afgeraden.
  • Resonance houdt zich het recht voor om readees te weigeren om persoonlijke dan wel om reading-technische redenen.
  • Mocht je een van de studenten kennen, dan krijg je van hem of haar geen reading.
  • In verband met roosterwijzigingen/ziekte van studenten kan het voorkomen dat een reading niet door gaat, je wordt hier uiteraard zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.

In het formulier aan de rechterzijde vind je bij voorkeursdatum 1 en 2 de data wanneer je je in kunt schrijven. Let op welk dagdeel het is en op welke locatie de reading gegeven wordt.

Locatie:

  • Studio Resonance - Davisstraat 131 (De Baarsjes)
  • Centrum De Roos - PC Hooftstraat 183 (OZ)

Tijden:
Ochtend: van 10.30 tot 12 uur
Middag: van 14.30 tot 16 uur
Avond: van 19.30 tot 21 uur
Dagdelen kunnen afwijken i.v.m. het lesrooster.

Gratis reading aanmelden

Aanmelden voor een gratis reading kan alleen via het formulier aan de rechterzijde. Tenzij anders vermeld zijn de readings in de Studio. Wil je graag met zijn tweeën komen, meld je dan aan bij de studio, daar is meer ruimte. Ieder moet zich echter wel apart aanmelden maar vermeld in het formulier met wie je graag samen wilt komen.
Na ontvangst door ons van je aanmelding krijg je per mail een bevestiging. Deze mail moet door jou binnen 2 dagen bevestigd worden om de afspraak definitief te maken anders wordt genoemde datum weer vrijgegeven.