intuitie test

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Gratis reading

Je kunt weer een afspraak maken voor een reading door studenten van de reading opleiding komend najaar. Elke reading is op afspraak en duurt ca. 1,5 uur. De readings worden zowel in onze studio in Amsterdam als online via Zoom gegeven.

 

Studenten van de Readingopleiding geven tijdens praktijklessen readings aan mensen buiten de opleiding. Elke reading is op afspraak, duurt ca. 1,5 uur en de eerste keer is gratis. De readings worden zowel in onze studio in Amsterdam als online via Zoom gegeven.

Gratis downloads

ontspanning Ontspannings oefening
(10 min.)
Download
 
ontspanningsoefeningOntspannings visualisatie
(16 min.)
Download
 
visualisatie energielichaam Energie stromen
(23 min.)
Download
 
chakra en energie Chakra's visualisatie
(22 min.)
Download
 

 

Downloads

ontspanning Ontspannings oefening
(10 min.)
Download
 
ontspanningsoefeningOntspannings visualisatie
(16 min.)
Download
 
visualisatie energielichaam Energie stromen
(23 min.)
Download
 
chakra en energie Chakra's visualisatie
(22 min.)
Download
 

 

Rāja Yoga bij Resonance

Resonance verwelkomt de Rāja Yoga School in haar studio. Yoga en meditatie ligt ons zeer na aan het hart. De Rāja Yoga School ziet zich als een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen in jouw tempo, op je eigen niveau.

De Rāja Yoga School biedt de mogelijkheid om kennis te maken met de traditionele en klassieke Hatha en Rāja Yoga. Wil je meer diepte en theoretische kennis over de Yoga wetenschap ontvangen en zodoende meer rust en beheersing over je leven te krijgen, dan is er de mogelijkheid om een 12 weekse cursus te volgen.

Startdata :

  • maandag 20 september 19:00 - 22:00
  • donderdag startdatum nog niet bekend 09:00 - 12:00.

Plaatsen zijn beperkt (max 8 per dagdeel, dus reserveer snel je plek!)

Tarief € 499  |  Vroegboekers € 449  |  Termijnbetaling is mogelijk

Locatie: Resonance Intuïtieve Ontwikkeling, Davisstraat 131, 1057 SL Amsterdam

De doelstelling hier is dat je leert een zelfstandige Yogi of Yogini te zijn en daarmee op den duur Meester over je eigen leven te worden, zodat je niet meer afhankelijk bent van de leraar of een sportschool om oefeningen te doen en te ontspannen. Dat is misschien wel fijn, maar zal structureel niets oplossen. Daarvoor heb je nu eenmaal meer kennis nodig.

Deze cursus is geschikt voor alle niveaus. In twaalf lessen begeleidt docent Wesley (Rāma) Heijt je door de eerste drie van de acht stappen van de uitgebreide studie van Rāja Yoga. Je leert niet alleen de correcte uitvoering van de houdingen, je krijgt ook tools en theorie om je leven te beheersen en je zelf te bevrijden.

Rāja Yoga (Koninklijke Yoga) is een systematische samenstelling van praktische oefeningen om de geest te leren beheersen. Het gaat om bewustwording en het vermogen de gedachten in banen te leiden. Wie deze vorm van Yoga beoefent, bewandelt de koninklijke weg.

Bij de Rāja Yoga School is het mogelijk om lessen op deze waardevolle manier te ontvangen die in lijn zijn met de complete leer. Vanuit een zachte en eerlijke manier kijken we naar jouw mogelijkheden en gaan daarmee aan de slag. Op een rustige en speelse manier, met onverdeelde aandacht voor jou merk je al gauw dat je gezondheid sprongen maakt!

Schrijf je in via het contactformulier op de website www.rajayogaschool.nl en vermeld welke startdatum gewenst is. Alle overige informatie (lesinhoud,praktische informatie) is op de website te vinden. Na inschrijving ontvang je een bevestiging, factuur en overige informatie.

Wesley Heijt

 

Mijn naam is Wesley (Rāma) Heijt, 6e jaar student (2e jaar meesterschap) aan het Rāja Yoga Instituut in Ilpendam. Daar heb ik een 7-jarige studie gevolgd waarin de complete, eeuwenoude en klassieke Yoga wetenschap, volgens het 8-voudige pad naar bevrijding van Patañjali onderwezen wordt door Śri Yogācārya Ajīta Mahārāja.​

Al vroeg in mijn leven zocht ik naar een ontbrekende factor waarvan ik nog niet wist wat hij was. Een zoektocht naar zingeving bracht mij tot Yoga, waar ik een logica van het leven vond. Sindsdien ben ik veel meer gaan begrijpen van hoe het leven werkt, hoe ik terug in controle kom van mijn emoties en zinnen, en voelt mijn leven steeds vrediger aan.

De lering en oefeningen hebben op mij de transformerende werking die ik zocht. Enkele bijzondere dromen en visioenen hebben mijn pad vervolgens duidelijk gemaakt en gaven me aan dat het tijd werd om les te gaan geven. Sinds 2017 zie ik het als mijn missie om de de zeer waardevolle kennis van Yoga verder te verspreiden en de misstanden die zijn ontstaan over Yoga weer recht te zetten.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en de Yoga wetenschap met je te mogen delen.

Aanmelden doe je bij de Rāja Yoga school: www.rajayogaschool.nl 

Inschrijven nieuwsbrief

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren