intuitie test

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Gratis reading

Je kunt weer een afspraak maken voor een reading door studenten van de reading opleiding komend najaar. Elke reading is op afspraak en duurt ca. 1,5 uur. De readings worden zowel in onze studio in Amsterdam als online via Zoom gegeven.

 

Studenten van de Readingopleiding geven tijdens praktijklessen readings aan mensen buiten de opleiding. Elke reading is op afspraak, duurt ca. 1,5 uur en de eerste keer is gratis. De readings worden zowel in onze studio in Amsterdam als online via Zoom gegeven.

Gratis downloads

ontspanning Ontspannings oefening
(10 min.)
Download
 
ontspanningsoefeningOntspannings visualisatie
(16 min.)
Download
 
visualisatie energielichaam Energie stromen
(23 min.)
Download
 
chakra en energie Chakra's visualisatie
(22 min.)
Download
 

 

Downloads

ontspanning Ontspannings oefening
(10 min.)
Download
 
ontspanningsoefeningOntspannings visualisatie
(16 min.)
Download
 
visualisatie energielichaam Energie stromen
(23 min.)
Download
 
chakra en energie Chakra's visualisatie
(22 min.)
Download
 

 

Leren gronden

Een goede gronding geeft vitaliteit en zelfvertrouwen.

Gronden is een bekend begrip in de wereld van intuïtieve ontwikkeling. Iedereen wil graag goed "gegrond" zijn. Maar wat betekent dat eigenlijk precies? Denk eens aan uitdrukkingen in onze taal zoals met beide benen op de grond staan, of stevig in je schoenen staan. Dit heeft alles te maken met energetisch goed gegrond zijn.

Heb je het gevoel dat je wat meer stevigheid zou kunnen gebruiken, heb je wel allerlei dromen maar kun je ze niet waarmaken? Heb je last van onzekerheid, overgevoeligheid, durf je niet voor jezelf op te komen? Laat je je snel van de wijs brengen of vind je het moeilijk om echt je plek in te nemen? Dan kan leren gronden je helpen.

Wat is gronden?

Grounding of in het Nederlands gronding of aarden. Een bekend begrip in de wereld van intuïtieve ontwikkeling maar tegelijkertijd o zo moeilijk te door"gronden" wanneer je niet goed begrijpt wat ermee bedoeld wordt. Er zijn genoeg uitdrukkingen in onze taal die ernaar verwijzen: wie wil er niet met beide benen op de grond staan, stevig in zijn/haar schoenen staan, grond onder voeten voelen of doelgerichte stappen kunnen zetten? Dit heeft alles te maken met energetisch goed gegrond zijn. Heb je het gevoel dat je wat meer stevigheid zou kunnen gebruiken, heb je wel allerlei dromen maar kun je ze niet waarmaken? Heb je last van onzekerheid, overgevoeligheid, durf je niet voor jezelf op te komen? Laat je je snel van de wijs brengen of vind je het moeilijk om echt je plek in te nemen? Dan kan leren gronden je helpen. Doordat we in een maatschappij leven waarin we alles met ons hoofd moeten begrijpen, bedenken en uitvogelen hebben we afgeleerd om ook aandacht en energie aan de onderste helft van ons lichaam te geven. En hier zitten juist de belangrijkste chakra's die te maken hebben met ons lichaam en leven hier op aarde. Je verbinden met de energie van de aarde geeft je levenskracht, stookt je innerlijke vuur op en niet onbelangrijk, het brengt je tot rust. Je hoeft geen moeite meer te doen om je te bewijzen, energie te gebruiken om je staande te houden en nog mooier, je kunt je creativiteit en ideeën eindelijk in het stoffelijke tot werkelijkheid brengen. Leren gronden vraagt om een groter lichaamsbewustzijn, onderzoeken waar jouw belemmeringen liggen maar het vraagt vooral om behoefte en intentie om echt jouw plek hier in te willen nemen.

Natuurlijk is leren gronden niet een thema op zich maar nauw verbonden met het 1e chakra en andere onderwerpen. In principe maakt dit weekend deel uit van het Persoonlijk Groei-jaar (een vervolgcursus Intuitieve ontwikkeling). De vraag naar leren gronden is echter zo groot dat Resonance het mogelijk heeft gemaakt dat iedereen die hier behoefte aan heeft aan deze workshop mag deelnemen. Het is een belangrijke eerste stap naar bewustwording en ontspanning. Tijdens deze dagen doen we verschillende oefeningen, visualisaties, zelf-onderzoek en delen ervaringen om elkaar hiermee te helpen. Deze workshop wordt 2x per jaar gegeven. Docent Gert-Jan Smit geeft deze workshop. Kijk op de homepage bij docenten voor meer informatie over Gert-Jan.

Meld je aan via onderstaande inschrijvingsformulier. 

Inschrijven nieuwsbrief

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren